Schrijfcursus volgen bij Eva en Renee

Houd je van schrijven? Droom je van een eigen boek, of word je domweg gelukkig van schrijven? Eva en Renee bieden verschillende cursussen aan om ieders schrijvershart open te laten gaan.

Schrijf je graag in een groep en wil je iedere week feedback op je tekst van ervaren auteurs? Geef je dan nu op voor de 8-wekelijkse cursus Let The Story Begin in Amsterdam! De eerstvolgende schrijfcursus begint weer op maandagavond 7 september 2020.

Door de schrijvende zusjes heb ik de schroom van me af kunnen gooien en durf ik naar buiten te komen met mijn verhalen. Ook is het fijn om in een kleine kring te werken waar er voor iedereen persoonlijke aandacht is. De zusjes verstaan de kunst om op een prettige manier feedback te geven en dat werkt motiverend. Iedereen in de groep is gegroeid met zijn schrijfwerk, dat is prachtig om te zien. Omdat zowel Eva als Renee beiden zelf een boek hebben uitgebracht, kunnen ze veel vertellen over de huidige schrijfwereld, dat is leuk en leerzaam om te horen.

Petra Kleijn, cursist

Schrijfcoaching

Of wil je liever één op één begeleid worden door Eva of Renee? Start dan vandaag nog een schrijfcoachingstraject.

‘Eerlijk, motiverend en down to earth: zo zou ik de schrijfcoaching van Renee en Eva willen omschrijven. Ze zijn echt met mijn verhaal en personages bezig, geven goede tips en helpen me een stap verder. Altijd als ik contact heb gehad heb Eva of Renee, dan voel ik de adrenaline door mijn lichaam stromen: nog meer ideeën erbij, nog meer zin om te schrijven. Heerlijk!’

Femke Kroes, Kroes Communication

Schrijfworkshop

Nieuwsgierig geworden en kom je graag een keer kennismaken? Kom dan naar onze maandelijkse schrijfworkshop en schrijf een keer geheel vrijblijvend mee tijdens Het Schrijfcafé dat plaatsvindt in verschillende bibliotheken in Noord-Holland!

Ik houd oprecht van het Schrijfcafé omdat ik elke keer weer verrast ben dat zowaar iedereen in een uur een verhaal op papier krijgt.

Renee Visser

Schrijfcursusvolgen.nl
FAQ items aan het laden...
Neem vrijblijvend contact op
Bestel de parttime junkie
Neem vrijblijvend contact op
Bestel de parttime junkie