Reviews

“Renee is een enthousiaste vrouw die zonder oordeel iemand tegemoet treedt. Ze is eerlijk en direct in haar feedback tijdens de schrijfcoaching, afhankelijk van wat de ‘leerling’ wil en nodig heeft. Ze heeft me vrijgemaakt in het schrijven en laten zien waar mijn sterke punten liggen waardoor ik de trein kan laten rijden.

Ik ben dolblij dat ik haar gevonden heb! ”

Resa Oomen

“Renee leert je om de tekst zo beeldend op schrijven, dat het is alsof de lezer het zelf beleeft.”

Elly Giltjes 

“Renee heeft niet alleen oog voor het verhaal en de ambacht van het schrijven maar benadert je ook op basis van gelijkwaardigheid. Persoonlijk en betrokken.”

Rine Palsma 

“Jouw inspiratie is Renee’s werkterrein. Ze toont je razendsnel de plekjes, die jouw verhaal naar een hoger niveau tillen!”

Jonathan Jetten 

“De laatste maanden heb ik privéles gehad van Renee bij het vervolmaken van mijn novelle. Deze tijd heb ik als zeer louterend ervaren door de enthousiasmerende manier waarop zij mij begeleid heeft: Renee evalueerde de ingeleverde tekst zeer uitgebreid, was helder tijdens de bespreking van de aandachtspunten en heeft mij uitgedaagd èn gestimuleerd om met waardevolle aanvullingen op de oorspronkelijke tekst te komen. Het eindresultaat is beter dan ik vooraf gehoopt had…”

 Jacques Bernhard